Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelissä murtauduttiin Siekkilän koulun purkutyömaalle ja vahingoitettiin torilla markkinatelttoja – poliisi toivoo havaintoja molemmista tapauksista

Molemmat tapaukset sattuivat keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Siekkilän koulun purkutyömaalle murtauduttiin maaliskuun 15. ja 16. päivän välisenä yönä. Samana yönä Mikkelin torilla vahingoitettiin markkinatelttoja.

Poliisipartio sai torstaiaamuna hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan Siekkilän entisen koulun purkutyömaalle oli murtauduttu. Paikalle mennyt poliisipartio totesi, että aidatulle työmaa-alueelle oli tunkeuduttu ja sieltä oli anastettu omaisuutta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa varkautena.

Torstaiaamuna poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Maalismarkkinoille osallistuneen yrityksen markkinatelttoja oli vahingoitettu edellisen yön aikana. Poliisi jatkaa asian tutkintaa vahingontekona.

Poliisi pyytää ilmoittamaan molempiin tapauksiin liittyvistä havainnoista vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.