Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LS live | Länsi-Savo seuraa eduskuntavaalien tulosta verkossa koko illan sunnuntaina – Kahden tunnin suoraan lähetykseen saapuu vieraita livenä ja etänä, luvassa tunnelmia myös vaalivalvojaisista

Länsi-Savon suora lähetys Kirjalasta alkaa kello 19.45.

Länsi-Savo seuraa eduskuntavaalien tulosta verkkolehdessä koko illan vaalipäivänä sunnuntaina 2. huhtikuuta. Uutisoimme verkossa vaali-illan tärkeimmät asiat ja kiinnostavimmat hetket Mikkelin seudulla ja muualla Etelä-Savossa sekä seuraamme valtakunnan vaalitulosta.

Vaaleja seurataan tiiviisti myös Länsi-Savon toimituksen vaalistudiossa Mikkelin Kirjalassa, josta lähetettävä suora lähetys alkaa kello 19.45 ja kestää runsaat kaksi tuntia. Lähetyksen juontaa politiikan toimittaja Elina Partio ja illan käänteitä kommentoi myös Länsi-Savon päätoimittaja Timo Laitakari. Kuvaajana toimii Tommi Ollikainen.

Vaalistudioon Kirjalaan saapuu vieraita paikan päälle, ja lisäksi otamme etäyhteyksiä ehdokkaiden vaalivalvojaisiin niin Mikkelin seudulla kuin Helsingissä.

Studioon on kutsuttu ehdokkaita eri puolueista. Illan mittaan lähetyksessä nähdään ja kuullaan muun muassa Oskari Valtolan (kok.), Jatta Juholan (sd.), Jaana Strandmanin (ps.), Sami Järvisen (ps.), Tapio Honkamaan (kesk.), Vesa Kallion (kesk.), Veli Liikasen (vihr.), Antti Häkkäsen (kok.) ja Laura Hämäläisen (kesk.) tunnelmia vaalituloksesta.

Maanantaina 3. huhtikuuta vaalien ruodinta jatkuu Länsi-Savon suorassa lähetyksessä kello 10 alkaen. Esittelemme Kaakkois-Suomen vaalipiirin uudet kansanedustajat, analysoimme vaalitulosta ja kerromme tunnelmista.

Vielä vaalipäivänä 2.4. Länsi-Savon eduskuntavaaleja käsittelevät jutut ovat vapaasti luettavissa ja katsottavissa. Maanantain 3.4. vaalistudio on mediatunnuksensa aktivoineiden tilaajien katsottavissa.

Molemmat lähetykset ovat katsottavissa myöhemmin myös tallenteina Länsi-Savon verkkolehdestä.

Katso täältä kaikki Länsi-Savon videoimat ehdokkaiden vaalitentit!