Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jori Otsa & Mah'Orkka esiintyy kulttuuritalo Tempossa

Yhtye on saavuttanut jo lähes kulttimaineen.

Kulttuuritalo Tempossa Mikkelissä sukelletaan keskiviikkona Gerg Otsin sävelmiin, kun keikalle saapuu Jori Otsa & Mah'Orkka. Yhtye on saavuttanut jo lähes kulttimaineen. Ohjelmisto on akustinen, perinnesoittimin esitettävä ja perustuu slaavilaisiin, lähinnä Georg Otsin tunnetuiksi tekemiin kappaleisiin. Mukana on muun muassa Rauno Lehtisen sävellyksiä.

Jori Otsa & Mah'Orkka on perustettu vuonna 2019, ja yhtyeen ensimmäinen albumi Georg tule takaisin valittiin musiikkitoimittajien kuukauden levyksi vuodenvaihteessa 2019–20. Tämän jälkeen bändiltä on julkaistu kaksi muuta samaan genreen kuuluvaa albumia, jotka muodostavat yhtenäisen trilogian.

Jori Otsa, oikeammin Jori Kalliola, on pitkän linjan, lähinnä vaihtoehtoista garagerokkia ja iskelmää ohjelmistonaan esittänyt artisti, jonka baritoni sopii mainiosti Georg Otsin musiikkiin. Konsertti välijuontoineen on Heikki Kahilan käsikirjoittama.

Jori Otsa & Mah'Orkka kulttuuritalo Tempossa 19.4. kello 18.