Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunginvaltuutettu Soile Kuitunen siirtyy toimitusjohtajaksi Miina Sillanpään säätiöön

Mikkelin sosiaalidemokraateista tuttu Kuitunen jättää taakseen Kuntoutussäätiön, jossa hän ehti työskennellä kahdeksan vuoden ajan.

Mikkelin kaupunginvaltuutettu Soile Kuitunen (sd.) valittiin toimitusjohtajaksi Miina Sillanpään säätiöön. Kuitunen aloittaa työnsä siellä elokuussa.

– Tuntuu valtavan hienolta tulla valituksi arvostettuun säätiöön, jonka tehtävä ja arvot ovat itselleni tärkeitä. Olen koko työurani työskennellyt yhteisöissä, joilla on merkittävä yhteiskunnallinen tehtävä. Nyt saan jatkaa tätä arvokasta työtä, Kuitunen kuvailee tuntojaan säätiön tiedotteessa.

Kuitunen siirtyy Miina Sillanpään säätiöön Kuntoutussäätiön toimitusjohtajan toimesta, jossa hän aloitti vuonna 2015.

Kuitusen aiempia työpaikkoja ovat myös kehitysjohtajan pesti Mikkelin kaupungilla ja kehityspäällikkönä sekä erikoistutkijana toimiminen teknologian tutkimuskeskus VTT:llä.

Miina Sillanpään säätiö on yleishyödyllinen yhteisö, joka järjestää, tukee ja edistää muun muassa vanhuspalveluja, kansanterveyttä vahvistavaa tutkimusta ja aikuisväestön kuntoutusta.

Säätiökonserniin kuuluvat myös liiketoimintayhtiö Wilhelmiina palvelut oy ja kiiinteistöhallintayhtiöt.