Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapsuuden uusi kappale Sunny ja mä kertoo ystävästä, joka ei hylkää – Mikkelistä ponnistavan punkyhtyeen uusi albumi julkaistaan syksyllä

Singlejulkaisua ja tulevaa albumia kuvaillaan entistä rajummaksi ja monisävyisemmäksi Lapsuudeksi.

Mikkeliläislähtöinen punkbändi Lapsuus julkaisi keskiviikkona uuden singlekappaleen Sunny ja mä. Kappale on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa. Sunny ja mä löytyy Lapsuuden toiselta täyspitkältä albumilta, joka julkaistaan syksyllä.

Yhtye kuvailee uutta singlelohkaisua yhdistelmäksi toivoa, epätoivoa ja raivoa. Näiden tunnetilojen luvataan kuvaavan myös tulevan albumin kokonaisfiilistä.

Sunny ja mä kertoo ystävyydestä, joka ei näyttäydy todellisena muulle maailmalle, mutta on hyvin luotettava sanoituksen kertojahahmolle. Samalla kappale käsittelee yksin jäämisen kauhua.

Tulevan albumin soundia kuvaillaan energisemmäksi ja rajummaksi kuin Lapsuuden esikoislevyllä. Uusien kappaleiden sävellysten kerrotaan myös olevan aiempia monisävyisempiä.

Singlen tiedotteessa kehityksen todetaan juontavan pandemia-aikaan, jolloin Lapsuus hioi soitantaansa tiukemmaksi ja teki sovitustyötä tulevan albumin biiseihin.

Pää Kii -punkyhtyeen entisenäkin kitaristina muistettava tuottaja Lauri Eloranta miksasi Lapsuuden tulevan albumin. Yhtye ja Eloranta tekivät yhteistyötä myös Lapsuuden ensimmäisen albumin tuotantoa tehtäessä.

Albumin julkaisee Lapsuuden levy-yhtiö Stupido records.