Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauantaina Lotossa 6,5 miljoonan euron jättipotin voittanut mikkeliläinen: ”Ei tässä kalliimpaa kahvia lähdetä ostamaan”

Veikkaus tavoitti tuoreen lottomiljonäärin puhelimitse.

Lauantaina Lotosta osui 6,5 miljoonan euron jättipotti mikkeliläismiehelle. Veikkaus on tavoittanut miehen puhelimitse ja onnitellut tätä.

Loton ainoa täysosuman voittanut pelaaja huomasi suurvoittonsa sunnuntaina.

– Näin ilmoituksen omissa voitoissa, ja siellähän se tosiaan oli. Katsottiin vaimon kanssa niitä numeroita yhdessä ja selvitettiin, että millainenhan voitto sieltä tuli. Olen pelannut tosi kauan näillä samoilla numeroilla. Nyt se sitten viimein onnisti. Tosi iso raha, voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

– Sen verran olen ehtinyt miettiä, että pitää sijoittaa rahoja. Ja tieto asiasta pidetään vain ihan pienessä piirissä. Tässä on ollut hyvin asiat elämässä nyt, ja jatketaan samalla lailla vaan.

Voitonjuhlia ei oltu ainakaan vielä maanantaina Mikkelissä vietetty, vaan tietoa miljoonavoitosta on sulateltu rauhassa.

– Ei tässä kalliimpaa kahvilaatua ole lähdetty ostamaan. Mennään samalla kahvilla vaan eteenpäin, voittaja nauraa.

Voittopotti toimitetaan mikkeliläismiehen pankkitilille kolmen viikon karenssiajan päätyttyä. Hän aikoo auttaa voittorahoilla läheisiään. Veikkauksen mukaan voitto on kuluvan vuoden kolmanneksi suurin Lotto-voitto.