Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkeliläislähtöisen Heidi Tornin eli Kehrän uudella kappaleella kiinnipitäminen on käytöskympin arvoinen suoritus – "Toivon, että saisin mahdollisuuden tehdä musiikkia enemmän"

Miljoonat-kappaleen musiikkivideota kuvattiin HIFK:n kiekkojoukkueen kanssa. Kappaleen rap-osuuden esittäjän Torn löysi Linkedinistä.

"Lauo ihan mitä vaan mä en pysty torjumaan. Ja kiinnipitämisestä saat kympin käytöksestä".

Artistinimellä Kehrä musiikkia tekevä mikkeliläislähtöinen Heidi Torn on julkaissut uuden kappaleen, jossa eletään vahvasti lätkätunnelmissa. Kappale nimeltään Miljoonat on kuunneltavissa Spotifyssa ja Youtubessa. Miljoonat on kolmas julkaistu kappale Kehrältä.

Torn kertoo kappaleen syntyneen jääkiekon lajitermistön sanoista, joita voi tulkita ja käyttää monessa eri asiayhteydessä. Torn mainitseekin, että hänen biisintekoprosessinsa alkaa yleensä sanoista, joiden ympärille luodaan melodiat.

– Aloin miettiä mitä kaikkea aiheesta voisi saada aikaan. Olen seurannut jääkiekkoa, kun on MM-kisat tai muut vastaavat kisat. Se ei ollut minulle lajina siis hirveän tuttu.

Miljoonat-kappaleeseen tehtiin myös musiikkivideo, joka julkaistiin torstaina. Musiikkivideon tekemisessä oli mukana Helsingin HIFK:n alle 19-vuotiaiden joukkue.

Yhteistyötä täysin etäyhteyksin

Torn teki Miljoonat yhdessä Alecsanterin, oikealta nimeltään Santeri Lintulan kanssa. Torn toteaa etsineensä sopivaa räppäriä kauan musiikkiryhmistä, mutta löysikin Lintulan sosiaalisesta mediasta, Linkedinin verkostoitumishaasteen kautta.

– Emme ole tavanneet koskaan kasvotusten. Biisin tekeminenkin onnistuu näköjään etänä. Kirjoitimme yhdessä räppiosuuden ja ennen sitä olin kirjoittanut jo muun tekstin.

Tornin varsinainen työ on hänen yrityksensä Rekryagentti. Hän suhtautuu silti myös musiikin tekemiseen mahdollisimman ammattimaisella otteella.

– Toivon, että saisin jossain vaiheessa levy-yhtiöltä tai muuta kautta mahdollisuuden tehdä musiikkia enemmän. Nimenomaan työksi.

Mikkelistä maailmalle lukion jälkeen

Helsingissä nykyään asuva Torn muutti Mikkelistä pois vuonna 2010. Hän lähti heti lukion jälkeen opiskelemaan ammattikorkeakouluun Lahteen, josta matka jatkui pääkaupunkiin. Musiikki on ollut osa Tornin elämää nuoresta asti.

– Soitin ensin viulua noin seitsemän vuotta. 14-vuotiaana aloitin laulutunnit ja jatkoin siitä eteenpäin.

Torn vastaa nopeasti, kun kysytään hänelle tärkeää, jopa esikuvaksi laskettavaa artistia.

Diandra on persoonaltaan esikuva, jota arvostan.

Torn tekee kappaleisiinsa itse sanat ja laulumelodiat. Kappaleiden taustojen hiomisessa ja luomisessa Torn on tehnyt yhteistyötä Finnvox-studion tuottajan kanssa. Torn pitää artistiudessa eniten luovasta työstä. Yleisölle esiintyminen on hänelle vielä melko kartoittamatonta maaperää.

– Olen ihminen, joka nauttii enemmän musiikin tekemisestä studiossa kuin keikkailusta. Ainakin toistaiseksi näin.

Musiikki ei ole Tornille ainoa luova tapa itsensä ilmaisuun. Kesällä julkaistaan hänen kirjansa, joka sisältää rikoksilla höystettyä myyttistä draamaa. Torn kertoo, että julkaisua juhlistetaan heinäkuussa myös Mikkelissä.