Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkeliläiset toimistojen erikoisliikkeet yhdistyvät yrityskaupan myötä: MKK Toimistotarvike osti Toimistosavotan liiketoiminnan

Toimistosavotan liiketoiminta painottuu jatkossa väliseinäratkaisuihin ja "tila tilassa -rakenteisiin". Yrittäjä Ville Karttunen jatkaa tutuissa hommissa Toimistotarvikkeelle työskennellen.

Toimistokalusteiden ja -tarvikkeiden erikoisliike Toimistosavotta oy on myynyt liiketoimintansa MKK Toimistotarvike oy:lle. Muutos astuu voimaan 1. kesäkuuta.

Yrityskaupasta huolimatta Toimistosavotta oy jatkaa toimintaansa vastedeskin. Jatkossa liiketoiminta painottuu niin sanottujen tila tilassa -ratkaisujen sekä mittajoustavien väliseinäratkaisujen myymiseen, markkinoimiseen ja asentamiseen.

Toimistosavotta erikoistuu siis esimerkiksi puhelinkoppeihin sekä vetäytymis- ja neuvottelutiloihin. Viisitoista vuotta sitten perustettu Toimistosavotta on jo toteuttanut erilaisia työhuoneita ja neuvottelutiloja, joten hypystä tuntemattomaan ei ole kyse.

– Jatkan yrityksen tarinaa edelleen keskittymällä tähän osa-alueeseen, sanoo Toimistosavotan perustanut monialayrittäjä Marko Ruuskanen tiedotteessa.

Toimistosavotan yrittäjänä toista vuotta toimiva Ville Karttunen jatkaa työtään MKK Toimistotarvikkeen palveluksessa.

– On hienoa saada Ville saman katon alle ja lähteä kehittämään toimintaa molempien näkemysten mukaan, sanoo MKK Toimistotarvikkeen yrittäjä Janne Väänänen.

Mikkelin Toimistotarvike on toiminut Molanderinmäellä vuodesta 1974 lähtien. Yrityksen toiminta käynnistyi jo vuonna 1948.

Lue lisää:

Mikkeliläinen Toimistosavotta jatkaa uuden toimitusjohtajan komennossa – Entinen toimitusjohtaja osti liiketulostinten liiketoiminnan