Hans Välimäki ei syö koskaan mättöruokaa, mutta ei myöskään tuomitse herkuttelua – ”Kohtuus kaikessa”, sanoo Mikkelissä vieraillut keittiömestari

Hans Välimäki tykkää erityisesti ranskalaisesta ruokakulttuurista. Hän syö kaikkea kohtuudella. Taru Hokkanen

Mikkelissä ravintola Frans & Michellen keittiössä on touhukas keskiviikkoaamu, kun keittiömestari, ravintoloitsija ja yrittäjä Hans Välimäki jakaa tehtäviä Osuuskauppa Suur-Savon keittiöpäälliköille. Välimäki on saapunut Mikkeliin pariksi päiväksi jakamaan osaamistaan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 5 vk 3 €/vk Olen jo tilaaja