Antti Laakso palaa Jukureihin – Pitkäaikainen pelaaja toimitusjohtajaksi

Jukurit HC Oy:n toimitusjohtajana 12. huhtikuuta aloittava Antti Laakso on toiminut myös Juniori-Jukurien puheenjohtajana.

Antti Laakso aloittaa Jukurit HC Oy:n toimitusjohtajana 12. huhtikuuta. Jukurit

Ville Niskanen

Jukurit HC Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Antti Laakso. Laakso, 45, on Jukurien pitkäaikainen pelaaja Mestiksestä ja Suomi-sarjasta.

Jukuri-laivan kapteeniksi Laakso siirtyy Power-kodinkoneketjun Mikkelin myymäläpäällikön paikalta. Laakso aloittaa tehtävässään 12. huhtikuuta.

Jukurit aloitti kokoaikaisen toimitusjohtajan etsinnän tänä keväänä. Aiemmin tehtävää on hoitanut omien toimiensa ohella Jukka Toivakka, joka on myös Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

– Antin kokemus sekä huippukiekosta että mikkeliläisestä junioritoiminnasta yhdistettynä vankkaan liikkeenjohtamistaitoon antaa hyvän pohjan ohjata Jukureita tulevaisuudessa, Toivakka kertoo Jukurien kotisivuilla.

Laakso on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi.

Pelinumero on nostettu Mikkelin jäähallin kattoon

Antti Laakso on Forssan Palloseuran kasvatti. Jukureihin Laakso siirtyi syksyllä 1999 ja pelasi joukkueessa kevääseen 2008 asti.

Laakso kuului koko uransa ajan Jukurien tärkeimpien hyökkääjien joukkoon ja pelasi joukkueessa 452 ottelua tehoin 144+235. Laakson pelinumero 12 on myös nostettu Mikkelin jäähallin kattoon.

Laakso kiekkoili vielä Hydraulic Oilersissa ennen peliuran lopullista päätöstä. Laakso on toiminut myös Juniori-Jukurien puheenjohtajana ja valmentaa Jukurien U14-junioreita.

– Jokainen kaupunki tarvitsee huipputason urheilua sekä kulttuuria elinvoimansa vuoksi. Koska alueemme on pieni, on tärkeää, että vedämme kaikki yhtä köyttä. Yhdessä kannattajiemme, yhteistyökumppaniemme sekä junioreiden kanssa olemme vahvempia, Laakso kertoo Jukurien kotisivuilla.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka