Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Zlatan Ibrahimovicin ympärillä jälleen kohua – ravintolassa kesken koronarajoitusten

Ruotsalainen jalkapalloikoni Zlatan Ibrahimovic on nostattanut kohua Italiassa. Italian pääsarjan AC Milanin hyökkääjä Ibrahimovic kuvattiin ystäviensä kanssa ravintolapöydän äärellä, vaikka koronarajoitukset kieltävät ruokailun ravintoloissa.

Ibrahimovicin lähipiiristä kerrottiin, että Zlatan oli ravintolassa "työtapaamisessa". Ravintolan omistaja puolestaan vakuutti, että ryhmä ei ruokaillut vaan nautti lasillisen viiniä "ystävien kesken".

Ibrahimovicin viime kuukaudet ovat olleet vilkkaita. Häntä on syytetty rasismista hänen otettuaan yhteen Inter-hyökkääjä Romelu Lukakun kanssa tammikuisessa pelissä. Maaliskuussa hän oli yhtenä isäntänä Sanremon musiikkifestivaaleilla. Helmikuussa hän oli otsikoissa kommentoituaan NBA-koripallotähti LeBron Jamesille, että urheilijoiden pitäisi "pysyä erossa" politiikasta.

Ibrahimovic ehti myös palata Ruotsin maajoukkueeseen. Italian liigassa hän on takonut tällä kaudella 15 maalia 17 ottelussaan, mutta viime lauantain pelissä Parmaa vastaan hänet ajettiin kentältä.