Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leijonille NHL-vahvistus – Kekäläinen mukana olympiaprojektissa

NHL-jääkiekkoliigan Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen vahvistaa Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen toimintaa ensi vuoden olympialaisiin liittyen, mikäli NHL-pelaajat ovat mukana Pekingin kisoissa. Asiasta kertoi Jääkiekkoliitto sivuillaan keskiviikkona.

Columbusta helmikuusta 2013 lähtien johtanut Kekäläinen tarkkailee pelaajia Pohjois-Amerikassa ennen kisoja. Olympialaisissa Kekäläinen kuuluu joukkueen johtoryhmään, tittelinään "apulais-GM".

– Minulle on kunnia-asia olla maajoukkueen mukana ja tehdä töitä yhdessä valmennus- ja johtotiimin kanssa. Olympialaiset on upea tapahtuma ja mahdollisuus saavuttaa jotain ainutlaatuista, sillä uskon, että saamme todella kovan ryhmän kasaan, Kekäläinen kertoi liiton sivuilla.

Maajoukkueelle apu kelpaa mainiosti – aivan kuten vuoden 2016 World Cupissa ja vuoden 2014 Sotshin olympialaisissa, joissa Kekäläinen oli myös Leijonien vahvistuksena.

– On todella hienoa saada Jarmo mukaan tiimiin. Meillä on erinomaiset kokemukset vastaavasta työnjaosta aikaisemmista tapahtumista, Leijonien GM Jere Lehtinen sanoi.

– Vielä emme vielä tiedä mahdollisista ensi kautta koskevista matkustusrajoituksista, joten on entistäkin tärkeämpää, että yksi tiimin jäsenistä toimii Pohjois-Amerikasta käsin heti kauden alusta alkaen, päävalmentaja Jukka Jalonen täydensi.