Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voitto karkasi HIFK:n käsistä Seinäjoella – Mosalle suihkukomennus kuumaverisessä kamppailussa

SJK ja HIFK tasasivat pisteet maalein 1–1 jalkapalloliigan ottelussa Seinäjoella. HIFK laittoi kotijoukkueen koville kuumaverisessä kamppailussa, mutta vieraiden ilta hankaloitui Mosa Yaghoubin saatua ulosajon 75. minuutilla, samalla minuutilla kuin HIFK teki ainokaisensa.

Aldayr Hernandez vei HIFK:n johtoon, minkä jälkeen Mosa tuuletti provosoivasti ja sai illan toisen keltaisen korttinsa. SJK vyöryi lopun miesylivoimalla ja tuli tasoihin Jake Jervisin osumalla.

Ottelu kuumeni heti alusta lähtien tuomarilinjan takia. Päätuomari vaihtui juuri ottelun alla varsinaisen päätuomarin Antti Munukan loukkaantumisen takia. Hänen tilalleen tuli 4. erotuomariksi merkitty Juuso Saarela.

– Yleisesti ottaen tuomarin pitäisi näyttää linja heti alussa. Jos sitä ei näytä, pelaajien keskittyminen menee epäolennaiseen ja tunteet kuumenevat, kiteytti HIFK:n Sakari Mattila.

Ottelun parhaana palkittu SJK-toppari Ville Tikkanen oli samoilla linjoilla.

– Tästä tuli kuuma ottelu, mutta vääriä tuomioita tuli varmasti molemmille. Ei tuomaripeli ottelua ratkaissut, Tikkanen sanoi.