Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Räikkönen pistehaaveiden kera viikonloppuun: "Kilpailut Bakussa voivat olla hyvin kaoottisia"

Formula ykköset palaavat Azerbaidzhaniin viikonloppuna, kun viime vuonna ajot Bakun katuradalla jäivät ajamatta koronaviruspandemian takia. Alfa Romeo -tallin Kimi Räikkönen starttaa Bakun radalle viidennen kerran urallaan, ja F1-veteraani tietää katuradan metkut: yllätyksiä voi jälleen olla luvassa.

– On hienoa nähdä, että talli vahvistuu kisa kisalta ja toivottavasti tämä viikonloppu olisi hyvä meille. Kilpailut Bakussa voivat olla hyvin kaoottisia ja mahdollisuus hyvään tulokseen on aina hyvä, jos teemme hommamme kunnolla. Olemme näyttäneet, että pystymme pistämään kampoihin mille tahansa keskikastin talleista, joten katsotaan miten viikonloppuna käy, Räikkönen mietti tallin tiedotteessa.

Räikkönen ajoi Bakussa Ferrarilla 14:nneksi vuonna 2017 ja toiseksi seuraavana vuonna. Kaksi vuotta sitten Alfa Romeolla Räikkönen ehätti viimeiselle pistesijalle eli kymmenenneksi. Bakusta Räikkönen sai ensikokemusta jo 2016, jolloin hän ajoi Euroopan gp:n nimellä kulkeneessa kisassa Ferrarilla neljänneksi.