Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

De Bruyne liittyi Belgian EM-vahvuuteen – pelaaminen avausottelussa epävarmaa

Viikonloppuna alkavan jalkapallon miesten EM-turnauksen suursuosikkeihin lukeutuvan Belgian tähtiryhmän yksi kirkkaimmista eli pelintekijä Kevin De Bruyne liittyi maanantaina Belgian joukkuevahvuuteen. Pienessä kasvo-operaatiossa käynyt Manchester Cityn suuruus ei välttämättä ole kuitenkaan kentällä, kun Belgia avaa turnauksensa lauantaina Pietarissa Venäjää vastaan.

– Hän näyttää valmiilta ja virkeältä, ja hänen ilmestymisensä ruokasaliin oli päivän kohokohta, Belgian päävalmentaja Roberto Martinez hehkutti.

De Bruyne loukkasi nenäänsä ja silmäänsä Chelseaa vastaan käydyssä Mestarien liigan finaalissa toukokuun lopulla. Martinez tietää, että Venäjä-peli saattaa tulla liian nopeasti.

– Kun saamme lääkintähenkilökunnalta vihreää valoa, hän hyppää mukaan urheilupuolelle. Tällä hetkellä en laske sen varaan, että Kevin olisi mukana avauspelissä, mutta toisaalta nyt on vielä liian aikaista sanoa (pelaako De Bruyne lauantaina).

Belgia kohtaa Tanskan 17. kesäkuuta ja Suomen lohkon päätöskierroksella 21. kesäkuuta.