Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Slovakian puolustajalla todettiin koronatartunta – maa pelaa Huuhkajien tavoin Pietarissa

Slovakian EM-kisajoukkueen puolustajalla Denis Vavrolla on todettu koronavirustartunta joukkueen perjantaisen Ruotsi-ottelun alla. Asiasta kertoi Slovakian päävalmentaja Stefan Tarkovic.

Slovakia pelasi Pietarissa EM-avausottelunsa Puolaa vastaan ja kohtaa samassa kaupungissa myös Ruotsin. Pietarissa pelaa myös Suomi, joka taipui eilen Venäjälle ja kohtaa itänaapurissa vielä Belgian ensi maanantaina.

Italialaista Laziota edustava Vavro, 25, ei saanut peliaikaa Puola-ottelussa, jonka Slovakia voitti komeasti 2–1. Vavro pelasi viime kauden lopun lainasopimuksella espanjalaisessa Huescan joukkueessa.

– Denisillä ei ole mitään oireita eikä terveysongelmia, Tarkovic sanoi lehdistötilaisuudessa.

Tarkovicin mukaan Slovakian joukkue seurasi tarkasti Euroopan jalkapalloliitto Uefan ja Venäjän terveysviranomaisten ohjeita. Myös Slovakian bussikuskin tuore koronavirustesti oli positiivinen.

– On vaikeaa välttää virusta, todella. Olen todella pahoillani siitä, että pelaaja ei voi osallistua tuleviin peleihin covid-19:n takia, Tarkovic harmitteli.

Kisojen E-lohkossa pelaava Slovakia kohtaa viimeisessä lohko-ottelussaan Espanjan. Ottelu pelataan Sevillassa ensi keskiviikkona.