Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sebastien Ogier nousi Safari-rallin voittoon, Rovanperä jäi kuudenneksi

Toyotan Sebastien Ogier nousi kilpailun kahdella viimeisellä erikoiskokeella Keniassa ajetun Safari-rallin voittoon. Ogier jätti Toyotan Takamoto Katsutan toiseksi 21,8 sekunnin erolla. Hyundain Thierry Neuville joutui aiemmin tänään keskeyttämään johtopaikalta autonsa vaurioiduttua.

– Tämä on on ollut uskomaton kokemus. Ihmisiltä täällä saamamme kannustus oli käsittämätöntä. Teiden varsilla oli valtavia määriä ihmisiä kannustamassa meitä, Ogier sanoi WRC:n nettisivuilla.

– Tämä oli mahtava voitto meille. Perjantain vaikeuksien jälkeen meillä oli todella hyvä viikonloppu. Vauhtimme oli todella hyvä ja auto ällistyttävä. Haluan onnitella myös Takaa (Katsuta). Hän teki hienoa työtä. Ei ollut helppo saada häntä kiinni lopussa. Upea tulos tallillemme, Ogier jatkoi.

Toissa päivänä keskeyttänyt Toyotan Kalle Rovanperä sijoittui kuudenneksi ja jäi voittajasta lähes yksitoista minuuttia

– Tämä oli vaikea viikonloppu. Ei tapa, jolla olisin halunnut viettää viikonvaihteen. Talli teki ison homman ja piti auton kulkemassa, Rovanperä sanoi.