Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IFK Mariehamnin karmea tappioputki jatkuu – päävalmentaja Syberyjski ei ota stressiä potku-uhasta

SJK kaatoi IFK Mariehamnin jalkapalloliigassa väkevän esityksen jälkeen kotikentällään maalein 3–0 (2–0). Tappio oli "saarelaisille" jo seitsemäs peräkkäinen.

IFK on nyt hävinnyt SJK:lle kahdesti viikon sisään, ja joukkue on viimeksi kerännyt sarjapisteitä toukokuun alussa. Myös viimeisin tehty maali on toukokuun alusta.

Siksi joukkueen päävalmentajan Lukas Syberyjskin asema ahvenanmaalaisseurassa ei ole parhaimmasta päästä. Hän ei kuitenkaan ota asiasta stressiä.

– Minä en voi vaikuttaa näihin asioihin, joten en edes mieti potkuja. Miettiminen on johdon tehtävä, Syberyjski sanoi tappion jälkeen.

SJK hallitsi kenttätapahtumia alusta alkaen ja osui kahdesti ensimmäisen 20 minuutin aikana. Avausmaalista vastasi 18-vuotias keskikenttäpelaaja Nooa Laine, joka on noussut tällä kaudella yllättäen seinäjokelaisten avauskokoonpanon pelaajaksi.

– Olen kieltämättä hieman yllättynyt siitä, kuinka paljon olen saanut pelata. Ennen kautta uskoin mahdollisuuksiini, mutta on se silti päässyt yllättämään, Laine iloitsi.

SJK:lta maalinteossa onnistuivat myös Tuco ja Joonas Lepistö.