Hotshot Luca löi stopin tallikaverinsa hurjalle voittotehtailulle – voittosumma lähestyy jo puolta miljoonaa euroa

Kestomenestyjä Pekka Korven talli oli Vermon keskiviikkoraveissa isossa roolissa. Isokenkä-lähdössä Korven treenattavat ottivat kaksoisvoiton. Junnustartti-finaalin voitto huipensi Pekka Korven illan.

Isokengässä Pekka Korpi ohjasti itse viisi kertaa putkeen voittanutta American Heroa. Suurmestaruusajon sankari ja tuore Suomen mestari prässäsi itsensä vetotöihin alkumatkasta. Hurjan avauksen jälkeen tahti tasaantui rajusti, kun toista rataa vetäneellä tallikaveri Hotshot Lucalla ei luonnollisesti vauhtia vaadittu.

Avoimen kisan kirivaihetta ravattiin urku auki, kun matkalla eivät osallistujat paukkujaan olleet tuhlanneet. Kärkipään hevoset olivat vahvoilla, ja Hannu Torvisen ohjastama Hotshot Luca taisteli väkivahvasti voittoon ohi American Heron.

– Muut lähtivät meitä kovempaa liikkeelle, mutta päästiin toiselle radalle ja saatiin pidettyä Korven Hannu hevosensa kanssa sisäradalla. Se oli yksi lähdön pääkohtia, Hannu Torvinen näki.

– Aika makea hevonen on tässä kyseessä.

Lappeenrantalaisen Pentti Pietilän omistamalle Hotshot Lucalle 5 000 euron arvoinen ykköstila oli kauden neljäs ja uran 25:s. Seitsemänvuotiaan uran kokonaisvoittosumma nousi jo 489 486 euroon.

Varsalupaus jatkoi lyömättömänä

Pekka Korven suojatti Corazon Combo jatkoi Junnustartti-finaalissa kolmen kisan jälkeen uraansa tappioitta. Corazon Combo painui kaksivuotiaiden kilpailussa kiihdytyksessä vetotöihin ja voitti siitä todella vakuuttavasti.

– Corazon Comboa on hieno kattella, Pekka Korpi ihasteli suojattiaan.

– Se on tosi nopea ja hyvin rytmiään vaihtaa. Corazon Combo on tosi hieno varsa. Ainakin kovat odotukset on tämän kanssa jatkoon.

Teräsmiesliigan parhaaksi pisteli Unique Creation valmentajansa Tapio Perttusen kanssa.

Tapahtumarikkaan tammalähdön voittajaksi ravasi Pirttilän Olga.

Toto65-voittoon pystyi myös Brazen Leonore. Rivin täysosumalla voitti 123,50 euroa, viidellä oikein sai 4,97 e.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka