Latvialainen keskushyökkääjä Oskars Batna vahvistaa Jukureita loppukauden ajan

26-vuotias Batna on isokokoinen ja täyttää raamit, joihin Jukurit on etsinyt vahvistusta.

Tiina Knaappila

Mikkelin Jukurit ja latvialainen Oskars Batna ovat tehneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Jukurit kertoo tiedotteessa, että Batna on 26-vuotias ja pelaa keskushyökkääjänä.

Hän aloitti kauden Ranskan pääsarjassa Angletin riveissä, jossa hän pelasi toista kauttaan. Tätä ennen hän on kuulunut Dinamo Riian KHL-joukkueeseen, jossa hän pelasi kolmen kauden aikana 122 KHL-ottelua.

Batna on kuulunut myös Latvian maajoukkueen vakiokasvoihin. Hän pelasi maajoukkueessa muun muassa viime kevään MM-kisoissa pistein 1+1.

Viisi pelaajaa sivussa

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo, että joukkueeseen on koko alkukauden etsitty Batnan tyylistä keskushyökkääjää.

Isokokoinen Oskars on 195 senttiä pitkä ja satakiloinen.

– Hän pelaa fyysisesti kahteen suuntaan ja täyttää juuri ne raamit, joihin olemme etsineet vahvistusta, Hakkarainen sanoo tiedotteessa.

Tiiviin otteluohjelman ja usean hyökkääjän ollessa sivussa loukkaantumisten vuoksi Batna tuo tiedotteen mukaan toivottua leveyttä Jukurien hyökkäykseen.

Jukurien hyökkääjistä sivussa ovat Pekka Jormakka (4-6 viikkoa), Jani Tuppurainen (4-6 viikkoa), Anssi Löfman (viikko kerrallaan), Teemu Pulkkinen (jatkotutkimuksiin maanantaina) ja Nikita Krivokrasov (viikko kerrallaan).

Batna on pelikelpoinen jo keskiviikkona Pelicansia vastaan, jos kansainväliseen pelaajasiirtoon liittyvät paperiasiat valmistuvat ennen ottelua.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka