MP ottaa mittaa Veikkausliigan joukkueista Mikkelin uudessa jalkapallohallissa

Uusi turnaus avaa jalkapallokauden 2022 joulukuussa.

Mikkelin Palloilijoiden valmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen, kun saa MP:lle kovia vastuksia jalkapallohallissa pelattavaan turnaukseen. Vesa Vuorela

Hanna Knaappila

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat saa vieraita Veikkausliigasta 17.–18. joulukuuta pelattavaan turnaukseen. MP pelaa turnauksessa yhdessä Veikkausliigassa pelaavien Kuopion KuPS:n, Valkeakosken Hakan ja Tampereen Ilveksen kanssa.

Go on cup -turnaus on samalla sekä Mikkelin hallin että jalkapallokauden 2022 avausturnaus.

MP kohtaa perjantai-illan ottelussa Ilveksen ja lauantaina vuorossa ovat turnauksen pronssiottelu ja finaali.

MP:n päävalmentaja Juha Pasoja on todella tyytyväinen, että pääsee joukkueineen testaamaan liigavauhdin sekä näkemään testimiehiä pelitilanteessa.

– On tulossa todella mielenkiintoinen turnaus, ja olemme saaneet hyvät joukkueet Mikkeliin uuden hallin avajaisturnaukseen, kertoo Pasoja MP:n tiedotteessa.

Turnaus on MP:lle mahdollisuus testata tulevia testipelaajia sekä omia nuoria pelaajia laadukkaita Veikkausliiga-joukkueita vastaan. Joukkue ei ole vielä julkistanut uusia sopimuksia tulevalle kaudelle.

– Odotan testipelaajilta onnistumisia ja sitä kautta meille mahdollisia uusia sopimuspelaajia. Peli ei varmaan ole vielä yhtenäistä, mutta mielenkiintoista nähdä, miten uudet pelaajat omaksuvat meidän pelityylimme perusasiat lyhyessä ajassa.

MP tiedottaa lisää pääsylippujen ennakkomyynnistä viimeistään joulukuun alkupuolella.

Päivitetty 14.01, juttuun vaihdettu kuva.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka