Mikkelin Jukureilta odotettu pelaajauutinen – Oliver Larsen jatkaa joukkueen riveissä

Paljon vastuuta saanut tanskalaispuolustaja siirtyy Jukureihin IK Oskarshamnista.

Lainasopimuksella Mikkelin Jukureihin siirtynyt puolustaja Oliver Larsen jatkaa Jukureissa kauden 2022 -2023 loppuun saakka. Vesa Vuorela

Hanna Knaappila

Tanskalaispuolustaja Oliver Larsen jatkaa Mikkelin Jukureissa kauden loppuun saakka. Larsenin sopimus kattaa myös kauden 2022–2023, Jukurit tiedottaa.

Ruotsin pääsarjasta Oskarshamnista lainasopimuksella Jukurien riveihin siirtynyt Larsen on pelannut syksyn aikana Jukureissa 19 ottelua tehoin 1+10. Lokakuussa Mikkeliin saapunut 22-vuotias puolustaja vakuutti Jukurien valmennuksen ja seurajohdon välittömästi pelitaidoillaan sekä omalla persoonallaan, minkä myötä jatkosopimus oli erittäin toivottu.

– Jo ensimmäisen viikon jälkeen minulle oli selvää, että haluamme Oliverin pelaavan Mikkelissä myös ensi kaudella. Laina-ajan lähestyessä loppua Jukurit ja Oskarshamn neuvottelivat Oliverin mahdollisesta jatkosta Mikkelissä kauden loppuun, ja loppujen lopuksi seurat pääsivät tästä yhteisymmärrykseen. Sen myötä Oliver jatkaa Mikkelissä kuluvan kauden loppuun sekä myös seuraavan kauden, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo Jukurien tiedotteessa.

– Oliverin monipuoliset pelilliset taidot vakuuttivat minut sekä valmennuksen välittömästi, ja mielestäni hän on yksi Jukuri-historian parhaimmista puolustajista, Hakkarainen hehkuttaa.

Larsen kertoo viihtyneensä Jukureissa alkukaudella erinomaisesti.

– Pidän suomalaisesta tavasta pelata jääkiekkoa, minkä lisäksi NHL-taustaiset valmentajat pystyvät auttamaan minua kehittymään entistä paremmaksi pelaajaksi. Koen, että valmentajat ovat olleet tyytyväisiä peliesityksiini, ja olen sitä kautta saanut pelata paljon. Jukurien pelisysteemi sopii minulle, puolustaja kertoo Jukurien tiedotteen mukaan.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka