Jukurien edustusjoukkueen pelaajilta löytyi koronatartuntoja – Koko joukkue joutui karanteeniin, tämän viikon Liiga-ottelut siirretään tammikuulle

Koronatartunta aikaisti Jukurien joululomaa.

Jukurien ja HPK:n seuraava ottelu siirtyi pelattavaksi 21. tammikuuta Jukurien koronatartuntojen takia. Vesa Vuorela

Tiina Knaappila

Mikkelin Jukurien edustusjoukkueen jäseniltä on löytynyt koronavirustartuntoja, Jukurit kertoo tiedotteessa. Positiivisen testituloksen saaneet henkilöt ovat lieväoireisia, eikä tartuntojen alkuperä ole tiedossa.

Tartunnansaajia on useita, ja viranomaispäätöksellä koko joukkue on määrätty karanteeniin.

Määräys koskee koko joukkuetta, koska viranomaiset katsoivat joukkueen viettäneen aikaa yhdessä perheenomaisissa oloissa, ja se nostaa jatkotartuntojen riskiä. Siksi myös kahdesti rokotetut ja negatiivisen näytteen antaneet oireettomat joukkueen jäsenet on asetettu karanteeniin.

Oireettomat testataan uudelleen kuuden päivän kuluttua. Karanteeni voidaan päättää, jos testattava saa negatiivisen tuloksen.

Ensimmäinen tartunta todettiin lauantaina, ja koko joukkue testattiin sunnuntaina.

Karanteenipäätöksen takia Jukurien molemmat tämän viikon Liiga-ottelut siirretään pelattavaksi myöhempään ajankohtaan. Sport–Jukurit pelataan 14. tammikuuta ja Jukurit–HPK 21. tammikuuta.

Jukurit pelaa seuraavan kerran vasta tapaninpäivän kierroksella, jolloin Mikkeliin saapuu vastustajaksi Tampereen Tappara.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka