Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Manchester Unitedin ja Brentfordin kohtaaminen lykätään Unitedin koronatartuntojen vuoksi

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester Unitedin ja suomalaishyökkääjä Marcus Forssin edustaman Brentfordin välinen ottelu siirretään myöhempään ajankohtaan Unitedin koronavirustartuntojen takia. Joukkueiden oli määrä kohdata tänään.

Asiasta kertoi United myöhään maanantai-iltana paikallista aikaa. Unitedin lausunnon mukaan seura oli pyytänyt Valioliigaa siirtämään ottelua, ja Valioliiga päätti lykkäämisestä lääkärien suosituksen perusteella. Uutta peliaikaa ei ole vielä ilmoitettu.

Manchesteriläisjätti keskeytti maanantaina edustusjoukkueensa harjoituskeskustoiminnan, koska useita pelaajia ja muuta seurahenkilöstöä oli saanut positiivisen koronatuloksen. Joukkue ilmoitti myös, ettei se matkusta vierasotteluunsa Lontooseen ennen kuin tieto ottelun pelaamisesta tai siirtämisestä on tullut.

Myös Aston Villa ja Brighton kertoivat maanantaina joukkueissaan paljastuneista koronatartunnoista. Joukkueista kerrottiin, että tartuntoja on muutamia.

Villan on määrä kohdata tiistaina vieraissa Norwich, ja Brightonin isännöidä keskiviikkona Wolverhamptonia. Otteluiden ei pitäisi olla vaarassa. Norwichissa pelaa suomalaishyökkääjä Teemu Pukki.

Valioliiga kertoi maanantaina yhteensä 42 uudesta koronatartunnasta. Kyseessä on uusi ennätyslukema sen jälkeen, kun Valioliiga alkoi julkaista testaustietojaan toukokuussa 2020.