Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuutti Laaksonen jatkaa MP:n puolustuksessa – "On tärkeää, että pelaaja on valmis tekemään oikeita asioita, jotta kehitys menee oikeaan suuntaan"

Mikkelin Palloilijoilla on nyt kahdeksan sopimuspelaajaa ensi kaudelle.

22-vuotias laitapuolustaja Nuutti Laaksonen on tehnyt Mikkelin Palloilijoiden kanssa vuoden jatkosopimuksen. Laaksosen sopimuksen jälkeen MP:llä on kasassa kahdeksan pelaajasopimusta. Lisäksi MP kertoo tiedotteessaan, että muutamia uusia pelaajasopimuksia on jo tehtynä.

Laaksonen pelasi viime kaudella MP:n kenttäpelaajista kuudenneksi eniten, kun 24:ssä Ykkösen ottelussa peliminuutteja kertyi 1 796. Pääsääntöisesti laitapuolustajana pelannut Laaksonen onnistui kertaalleen maalinteossa. Urallaan 65 ottelua Ykkösessä pelannut Laaksonen on odottavainen uuden kauden kynnyksellä.

– Marras- ja joulukuun on saanut levätä hyvin ja treenata ahkerasti omatoimisesti. Tammikuussa sitten alkaa valmistautuminen kauteen joukkueen kanssa, kertoo Laaksonen MP:n tiedotteessa.

– Tulevalle kaudelle lähdetään joukkueena ehdottomasti parantamaan viime kauden sijoitusta ja taistelemaan top 6 -sijoituksista. Itselle toivon hyvää tasaista ja ehjää kautta. Tehoja olisi myös hieno tehdä lisää.

Testimiehistä uusia pelaajia

MP:n päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen, että monikäyttöinen Laaksonen jatkaa joukkueen riveissä.

– Hän on jo kokenut pelaaja, joka pystyy näyttämään esimerkkiä varsinkin nuorille pelaajillemme.

– Nuutti pitää itsestään huolta ja on pelikunnossa koko ajan, puolustussuuntaan hän tekee asiat yksinkertaisesti ilman riskejä. Ensi kaudelle hyökkäyssuuntaan on tavoite saada hieman enemmän rohkeutta pallollisiin ratkaisuihin. Nuutilla on tavoitteet korkealla ja on tärkeää, että pelaaja on valmis tekemään oikeita asioita, jotta kehitys menee oikeaan suuntaan, toteaa Pasoja MP:n tiedotteen mukaan.

Pasojan mukaan MP:n tavoitteena on edelleen saada 15 sopimusta tammikuun loppuun mennessä.

– Viime viikonloppuna Go on cupissa pelanneista testimiehistä meille löytyi useampia sopivia pelaajia, ja heidän kanssaan tässä parhaillaan neuvotellaan. Lisäksi muutaman viime kauden pelaajan kanssa neuvottelut ovat jo aika pitkällä.