Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskikenttäpelaaja Valdrin Azemi liittyy Mikkelin Palloilijoiden riveihin

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa Azemin ottavan ison roolin MP:n keskikentällä.

Mikkelin Palloilijat on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Valdrin Azemin kanssa. 23-vuotias Azemi on Ykkösessä pelaavan MP:n kymmenes sopimuspelaaja.

Suomessa syntynyt mutta Kosovon nuorten maajoukkueessa muutaman ottelun pelannut Azemi pelasi viime kauden Ruotsissa Nordvärmlands FF:n riveissä. Azemi oli toissa viikon MP:n mukana ja pelasi vajaat 80 minuuttia Ilvestä vastaan Go on cup -turnauksessa.

Molempijalkainen, vahva ja taitava keskikenttäpelaaja puhkuu intoa uudesta sopimuksesta.

– Hyvillä mielin tulen Mikkeliin. Mielenkiinnolla odotan jo tulevaa kautta ja näyttöhaluni ovat todella kovat, Azemi kertoo tiedotteessa.

Azemia miellyttää myös se, että seura on vakiinnuttanut paikkansa Ykkösessä taaten hyvän ympäristön kehittyä pelaajana. Lisäksi kehuja saa Mikkeli, joka on Azemille sopivan kokoinen kaupunki.

– Tavoitteena on luonnollisesti ottaa iso rooli keskikentällä ja sitä kautta auttaa joukkuetta saavuttamaan mahdollisimman hyvä sijoitus sarjassa. Uskon, että MP:ssä pelaaminen on tällä hetkellä oikea askel urallani.

Iso rooli tarjolla

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa Azemin ottavan ison roolin MP:n keskikentällä.

– Vallu kävi nyt toista kertaa täällä näytillä. Hän oli jo viime talvena lähellä sopimusta, mutta silloin meillä oli jo olemassa olevia keskikenttäpelaajien sopimuksia niin paljon, ettei voitu häntä ottaa, Pasoja kertoo tiedotteessa.

Pasoja kuvailee Azemia varmaotteiseksi pelaajaksi, joka osallistuu aktiivisesti pelinrakenteluun ja haluaa palloa koko ajan.

– Hän pärjää kaksinkamppailuissa sekä tasapainottaa peliä hyvin. Hän myös panostaa jalkapalloon intohimoisesti ja halu kehittyä on kova.