Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin Palloilijat vahvisti rivejään lisää – Joslyn Luyeye-Lutumba liittyy joukkueeseen

19-vuotias laituri pelasi viime kaudella Kakkosessa.

Mikkelin Palloilijat on solminut pelaajasopimuksen Joslyn Luyeye-Lutumban kanssa. 19-vuotias Luyeye-Lutumba on Ykkösessä pelaavan MP:n yhdestoista sopimuspelaaja.

Nuori ja nopea laituri pelasi viime kaudella Honka Akatemiassa 19 ottelua Kakkosessa ja teki yhden maalin. Luyeye-Lutumba oli MP:n mukana joulukuun puolessa välissä. Hän pelasi täydet 90 minuuttia Ilvestä vastaan ja onnistui rangaistuspotkukilpailussa maalinteossa.

Nuori pelaaja puhkuu intoa uuden kauden kynnyksellä. Mikkeli ei ole Luyeye-Lutumballe entuudestaan kovin tuttu paikka, mutta seurasta hän vakuuttaa kuulleensa hyvää.

– Kyseessä on uusi ja hieno haaste. Tavoitteenani on ottaa täällä seuraava steppi urallani sekä auttaa joukkuetta eteenpäin, Luyeye-Lutumba sanoo tiedotteessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa Luyeye-Lutumban tuovan vauhtia ja hyökkäysvoimaa MP:n laitapelaamiseen.

– Joslyn on RoPS:ssa vakuuttaneen Didis Lutumba-Pitahin pikkuveli, ja hänellä on samanlaisia ominaisuuksia kuin isoveljellään. Hän haluaa pelata palloa ja hakea ratkaisuja eteenpäin. Lisäksi hän liikkuu kevyesti ja on juoksuvoimainen pelaaja laitasektorillemme, Pasoja kehuu tiedotteessa.