Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juuso Tarvainen solmi jatkosopimuksen Mikkelin Palloilijoiden kanssa – Edessä neljäs kausi MP:n riveissä

MP:llä on nyt kasassa 12 pelaajasopimusta.

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja Juuso Tarvainen ovat solmineet vuoden jatkosopimukseen.

Pieksämäellä SaPa:ssa jalkapallo-oppinsa saanut 23-vuotias Tarvainen pelasi viime kaudella 23:ssa Ykkösen pelissä 1 516 peliminuuttia ja viimeisteli yhden maalin. Puolustuslinjassa tai keskikentällä pelaava Tarvainen aloittaa nyt neljännen kautensa MP:n riveissä.

Tarvainen on tyytyväinen, että joukkue onnistui viime kaudella säilyttämään sarjapaikkansa Ykkösessä.

– Omiin esityksiin mahtui muutama huonompi peli, mutta kokonaisuudessaan voin olla ihan tyytyväinen. Joukkueena ei meinattu saada loppukautta kohti tarvittavia tuloksia, vaikka pelattiinkin ihan hyvin. Näytimme kuitenkin vikassa pelissä, että kuulumme Ykköseen, Tarvainen sanoo tiedotteessa.

Tarvaisen tavoitteena ensi kaudella on pysyä ehjänä ja parantaa peliesityksiä viime kaudesta.

Useamman pelaajan kanssa neuvotellaan

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen Tarvaisen jatkoon.

– Tarvaisen Juuso pelasi viime kaudella todella vahvasti kolmen topparin linjassa, ja ei se ole mahdottomuus, etteivätkö hyvät otteet jatkuisi samalla paikalla myös ensi kaudella. Ajatus kuitenkin on, että Tare pelaa keskikentän keskellä ja sitä kautta tuo pelaamiseemme omia vahvuuksiaan, kuten riistää palloja ja voittaa kaksinkamppailuja, Pasoja kertoo tiedotteessa.

Pasojan mukaan viime kausi näytti, että Tarvainen on Ykköseen hyvä pelaaja. Tavoite on saada miehestä irti aiempaa enemmän.

– Sitä kautta kehitys menee oikein suuntaan, ja mahdollisuudet edetä uralla paranevat.

MP on tiedottanut tällä viikolla tiheään pelaajasopimuksista, sillä aiemmin seura kiinnitti joukkueeseen uusina kasvoina Valdrin Azemin ja Joslyn Luyeye-Lutumban. Tällä hetkellä MP:llä on kasassa 12 pelaajasopimusta.

Pelaajatilanteesta Pasoja kertoo seuraavaa:

– Tässä käydään neuvotteluja useamman pelaajan kanssa, ja luulisin, että ensi viikolla päästään sopimusten tekoon, kun saadaan toiminnanjohtaja ansaitulta lomalta taas töihin.