Edmonton Oilersin syöksykierre jatkuu

Toronto Maple Leafs jatkoi Edmonton Oilersin syöksykierrettä NHL-jääkiekkoliigassa kukistamalla Oilersin 4–2. Edmonton on hävinnyt 11 viimeisimmistä 13 ottelustaan.

– Me emme luovuta. Emme luovuta valmentajamme puolesta, emme itsemme puolesta, emme joukkueen tai maalivahtien puolesta, hyökkääjä Leon Draisaitl vakuutti NHL:n nettisivuilla .

Toronton ja Edmontonin peli oli 2–2 kahden erän jälkeen, mutta Maple Leafs vei päätöserän 2–0.

– Kautta on vielä paljon jäljellä, mutta on tämä turhauttavaa. Jossain vaiheessa meidän täytyy löytää keinot kääntää suunta. Ja tietenkin meihin sattuu se, että avainpelaajia on sivussa, Draisaitl jatkoi.

Kotijoukkue Edmontonin maalivahtia Mikko Koskista ei peluutettu ottelussa. Tämä oli osin odotettavissa, sillä Koskisen peli ei sujunut joukkueen aiemmassa ottelussa New York Rangersia vastaan. Tuolloin Edmontonin päävalmentaja Dave Tippett kommentoi, että joukkueen maalivahti ei pelannut erityisen hyvin.

Oilersin hyökkääjä Connor McDavid ja puolustaja Tyson Barrie joutuivat ennen Toronto-peliä koronaprotokollaan. McDavid jakaa NHL:n pistepörssin kärkipaikan Draisaitlin kanssa.

Husso vaihdossa

Pittsburgh Penguins päihitti St. Louis Bluesin lukemin 5–3. Ensimmäisessä erässä kummankaan joukkueen verkko ei heilunut. Toisessa erässä nähtiin maali-ilakointia, kun joukkueet laukoivat yhteensä viisi maalia. Erä päättyi Bluesin 3–2-johtoon.

Päätöserässä Penguins nousi tasoihin ja lopulta ohitti St. Louisin kahdella maalilla.

Eniten maaleja teki Penguinsin Bryan Rust, joka onnistui maalinteossa kahdesti ensimmäisessä erässä. Hän sai myös syöttöpisteen johtomaalista.

Alavartalovammasta toipunut St. Louisin maalivahti Ville Husso vietti pelin vaihtopenkillä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka