Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joona Hiltunen siirtyy vahvistamaan MP:tä – "Hän on hyökkäävänä keskikenttänä viihtyvä taitava pelaaja"

Viime kaudella Hiltunen ratkaisi Jipon kotivoiton Joensuussa vieraillutta MP:tä vastaan.

Keskikentällä pelaava Joona Hiltunen on Mikkelin Palloilijoiden uusin vahvistus. 22-vuotias Hiltunen allekirjoitti MP:n kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

– Tosi huippufiilis, että sopimus on tehty! On odottavaiset fiilikset, että päästään kunnolla hommiin. Mikkeli vaikuttaa kivalta kaupungilta ja seurasta olen saanut hyvän ensivaikutelman, Hiltunen kertoo MP:n tiedotteessa.

Hiltunen nimeää päämäärikseen auttaa MP:tä saavuttamaan joukkueen tavoitteet ja kehittymään edelleen pelaajana.

Odotuksena hyökkäyksen dynamo

Hiltunen saapuu Mikkeliin Joensuun Jiposta, joka putosi syksyn karsintalohkossa tulevaksi kaudeksi Kakkoseen. Hiltunen teki viime kaudella 27 ottelussa viisi maalia.

MP odottaa hyvän laukauksen omaavasta Hiltusesta vahvistusta erityisesti pallollisena ja hyökkäyspelaamisessa.

– Joona oli toinen Jipon mies, joka vakuutti viime kauden peleissä. Hän on hyökkäävänä keskikenttänä viihtyvä taitava pelaaja, joka ei kaihda kaksinkamppailujakaan. Hän liikkuu fiksusti kentällä ja pystyy tekemään pallolla hyviä ratkaisuja, kuvailee MP:n päävalmentaja Juha Pasoja.

Hiltunen jätti nimensä vahvasti MP:n mieleen elokuisessa Jippo–MP-kohtaamisessa. Jippo otti tuolloin kotivoiton lukemin 4–2 ja Hiltunen iski joukkueelleen voittomaalin.