Pekka Jormakka ja Otto Mäkinen jatkavat Jukureissa myös ensi kaudella –  "Mikäs sen parempaa kuin jatkaa sellaisessa seurassa, jossa kaikki toimii hyvin"

Kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen väläyttelee Jormakalle ensi kaudeksi suurta roolia.

Pekka Jormakka nähdään Jukurien pukukopissa myös ensi kaudella. Sini Lukka

Hanna Knaappila

Mikkelin Jukurien hyökkääjät Otto Mäkinen ja Pekka Jormakka jatkavat Mikkelin Jukureissa myös ensi kaudella, kun seura tiedottaa käyttäneensä molempien pelaajien sopimuksien sisältämät optiot.

Toista kauttaan Jukureissa pelaava 23-vuotias Mäkinen on pelannut vakuuttavasti alkukauden aikana ja siitä osoituksena keskushyökkääjä on rikkonut yhden kauden piste-ennätyksensä Liigassa, vaikka runkosarja on vasta puolessa välissä. Mäkinen on tehnyt 35 otteluun tehot 5+10.

Jukurien kehityspäällikön Mikko Hakkaraisen mukaan Mäkinen ansaitsee jatkosopimuksen alkukauden otteillaan.

– Olemme todella tyytyväisiä, että olemme onnistuneet Oton kanssa hänen projektissaan. Mutta matka on vasta alussa, ja näemme että Otolla on vielä runsaasti ulosmitattavaa potentiaalia. Hän tulee olemaan iso palanen ensi kauden joukkueessa, Hakkarainen taustoittaa Jukurien tiedotteessa.

Mäkisen mukaan Jukurit on juuri nyt hyvä paikka kehittyä ihmisenä ja pelaajana.

– Viihdyn tosi hyvin Mikkelissä, joten ei ole valittamista. Halusin jäädä tänne ja hienoa, että se toteutuu. Olen pystynyt pelaamaan tällä kaudella tasaisesti ja kokonaisvaltaista kiekkoa. Olen ottanut fyysisiä steppejä ja sitä kautta saanut itseluottamusta, hyökkääjä kertoo.

Jormakka ylistää hyvää meininkiä

Hakkaraisen mukaan myös Pekka Jormakka tulee olemaan suuressa roolissa ensi kauden Jukureissa. Kokenut 31-vuotias hyökkääjä liittyi joukkueeseen elokuun alussa ja onon väläytellyt taitojaan kauden aikana, mutta syksyllä tullut loukkaantuminen on estänyt Jormakkaa näyttämästä vielä parhaintaan tällä kaudella. Jormakka on pelannut kauden aikana 18 ottelua tehoin 4+6.

Jormakka kertoo viihtyneensä Mikkelissä ja Jukureissa erinomaisesti, ja siksi päätös jatkamisesta oli helppo.

– Joukkueessa on helkkarin hieno meininki, ja ollaan ruvettu voittamaan pelejä ja pärjäämään. Mikäs sen parempaa kuin jatkaa sellaisessa seurassa, jossa kaikki toimii hyvin.

– Itsellä on ollut vähän vaikeampi alkukausi, kun tuli pitkä, kahden kuukauden loukkaantuminen, ja on ollut muutoinkin pitkiä taukoja pelaamisessa, eikä ole päässyt vielä rytmiin. Mutta toivottavasti pelataan pitkälle ja pääsisin itsekin sitä kautta mukaan kauteen ja fanitkin pääsevät seuraamaan pitkää kevättä, hyökkääjä summaa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka