Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ässät romahti jälleen tappioputkeen, videotuomiotkin kääntyivät Kärppien eduksi – "En tiedä, mitä viimeisessä erässä tapahtui"

Porin Ässien nousu taistelemaan pudotuspelipaikasta alkaa olla Liigassa enää teoreettista, sillä perjantaina tuli neljäs peräkkäinen tappio, nyt kotijäällä Kärpille 1–4.

Ässille kävi samalla tavalla kuin Mikkelin vieraspelissä keskiviikkona. Kelpo avauserän jälkeen pelaaminen katosi hallinnasta.

– Tietoa on sarjataulukon tilanteesta, mutta sen ei anneta vaikuttaa. Jos alkaa puristaa liikaa, homma menee vaikeaksi, Ässien hyökkääjä Niklas Appelgren mietti ja harmitteli päätöserän takaiskumaaleja.

– En tiedä, mitä viimeisessä erässä tapahtui. Siinä tuli pari maalia, toinen oli ylivoimamaali ja toista taidettiin katsoa videolta.

Videotarkistukset olivat keskeisessä roolissa. Perjantaina kaikki tiukat tilanteet kääntyivät Kärppien eduksi.

Ässiltä hylättiin avauserän viimeisellä minuutilla maali, kun videotarkistuksessa Lenni Killisen todettiin häirinneen oululaisvahti Stanislav Galimovia.

– Harmittaa tuollainen, että itseltä hylätään maali, ja sen jälkeen vastustaja tekee pompun kautta, Appelgren mietti.

Tiukoille videotulkinnoille oli käyttöä myös päätöserässä, kun Ässien vahti Linus Söderström torjui Aku Rädyn laukauksen, mutta jalka oli syvällä maalin perukoilla.