MP:lle tärkeä jatkosopimus – Jonathan Dunyin pelaa Mikkelissä myös ensi kaudella

MP:n edustusjoukkue vapautuu koronakaranteenista ensi viikolla. Joukkueella on nyt kasassa 16 pelaajasopimusta.

Mikkelin Palloilijat solmi vuoden jatkosopimuksen MP:ssa kaksi kautta pelanneen Jonathan Dunyin kanssa.

26-vuotias nigerialainen keskikenttäpelaaja on kahdella aikaisemmalla Ykkösen kaudella ollut yksi MP:n tärkeimmistä pelaajista. Kaudella 2020 Dunyin palkittiin MP:n parhaana pelaajana ja 2021 joukkueen luottopelaajana. Viime kaudella Dunyin pelasi 26 Ykkösen ottelussa 2 314 peliminuuttia, viimeisteli kolme maalia ja syötti kaksi sekä riisti ja raastoi MP:n keskikentällä. Kaikkiaan Dunyin on MP:ssä pelannut Ykkösessä 47 ottelua tehoilla 5+3. Dunyin aloittaa nyt kolmannen kautensa MP:n riveissä intoa puhkuen.

– Olen todella iloinen, että saan jatkaa täällä tutussa porukassa. Viime kausi oli meille todella rankka, mutta onneksi onnistuimme säilyttämään paikkamme Ykkösessä, kertoo Dunyin MP:n tiedotteessa.

– Mennyt kausi oli myös henkilökohtaisesti vaikea, mutta se on nyt onneksi takana ja pääsemme valmistautumaan kohti uutta kautta uudella innolla ja uudistuneella joukkueella.

Päävalmentaja Juha Pasoja on todella tyytyväinen luottopelaajansa jatkoon.

– Aivan mahtavaa, että saimme pidettyä yhden Ykkösen pelipaikkansa parhaista meidän joukkueessamme. Dini on kokenut pelaaja, joka johtaa joukkuetta omalla esimerkillään, ja sitä toivon myös ensi kaudellakin Diniltä, ehkä vieläkin enemmän johtajuutta.

– On hienoa, että Dini jatkaa täällä meillä Mikkelissä, sillä tiedän, että ottajia olisi ollut muuallakin. Tämä on merkki siitä, että olemme tehneet asioita oikein ja saamme pidettyä hyviä pelaajia MP:ssä useamman vuoden. Tämä jatkosopimus luo myös uskottavuutta ja pohjaa seuran pitkäjänteisille tavoitteille.

MP:n edustusjoukkue on ollut koronakaranteenissa maanantaista lähtien. Joukkue palaa yhteisharjoituksiin ensi viikolla ja pelaa vuoden ensimmäisen harjoitusottelun.

Dunyin sopimuksen jälkeen MP:llä on kasassa 16 pelaajasopimusta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka