Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MP jatkosopimukseen Leevi Leinosen kanssa – harjoitusottelut käyntiin lauantaina

21-vuotiaan Leevi Leinosen tavoitteena on pelata ehjä kausi.

Mikkelin Palloilijoiden edustusjoukkue on solminut jatkosopimuksen seuran oman juniorin Leevi Leinosen kanssa.

21-vuotiaan hyökkäyspäässä viihtyvän Leinosen pari edellistä kautta on mennyt armeijan ja loukkaantumisten takia todella vähällä peliajalla. Kaudella 2020 Ykkösen pelejä kertyi viisi, mutta viime kaudella Ykkösessä ei tullut yhtään peliä. Kakkosessa Pallo-Kissoissa pelejä kertyi kolme, joissa syntyi yksi maali ja Kolmosessa SavU:ssa yksi peli ja yksi maali.

Leinonen on harjoitellut joukkueen mukana marraskuusta lähtien, ja nyt paikat alkavat olla hiljalleen kunnossa.

– Parista edellisestä kaudesta jäi aika huonot fiilikset, kun ne eivät menneet niin kuin olin suunnitellut, ja ei kyllä ollut tuuriakaan yhtään. Nyt nämä ajat ovat takana, ja katse on suunnattu eteenpäin.

– Henkilökohtaisena tavoitteena on päästä takaisin pelikuntoon ja tämän myötä saada vastuuta joukkueessa. Tavoitteena on myös pysyä ehjänä koko kausi.

Päävalmentaja Juha Pasoja tietää, mihin Leinonen parhaillaan pystyy.

– Leevillä on takana pari mönkään mennyttä kautta. Ennen armeijaa Leevi oli huippukunnossa, ja siihen pyritään pääsemään tälläkin kaudella pitkäjänteisellä työllä. Leeville muokataan ohjelmaa hieman, jotta harjoitteluun ei tulisi katkoksia ja tämä edesauttaa kuntoon pääsemisessä.

MP aloittaa harjoitusottelut Kakkoseen noussutta ja Babatunde Wusun valmentamaa Komeettoja vastaan. Ottelu pelataan lauantaina Mikkelin jalkapallohallissa ilman yleisöä. Ottelusta ei ole myöskään tarjolle livestriimiä.