Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukko venytti voittosarjansa seuraennätykseen, Ässät jäi paikallispelissä takamatkalle

Ässät onnistui tällä kaudella katkaisemaan Lukon kymmenen paikallisvoiton putken. Jatkumoa porilaisjoukkue ei onnistumiselleen saanut, sillä Lukko nappasi 5–2-vierasvoiton lauantaina tyylipuhtaasti.

– Numerot kuvaavat aika hyvin tämän pelin tapahtumia. Olimme joka osa-alueella tuon verran perässä, Ässien päävalmentaja Karri Kivi myönsi.

– Viimeisellä kymmenminuuttisella tapahtui kaikenlaista. Voittavaan pelaamiseen ei kuulu se, että kiekkoja hukataan siniviivalla. Peli oli vähän hankala, emme päässeet kunnon vauhtiin koko illan aikana, Lukon päävalmentaja Marko Virtanen puolestaan mietti.

Lukko voitti jo 11. pelin peräkkäin, mikä on raumalaisseuran ennätys.

Yksi ratkaisuhetkien hahmoista oli Lukon Linus Nyman. Kauden yhdeksäs osuma syntyi 14 sekuntia Ässien tasoituksen jälkeen.

– Arttu Ilomäen päätykiekko pomppi ässäpakin kautta hyvin minulle eteen, ja pääsin naulaamaan siitä. Seuraennätyksiä ei sen isommin mieti tai katsele, ne ovat kivoja juttuja, mitkä tulevat aikanaan, Nyman arvioi.