Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MP:lle lisää puolustajia – MiPK:stä tuttu Jarkko Heimonen liittyy joukkueeseen

Mikkelin Palloilijoilla nyt kasassa 20 pelaajasopimusta.

Mikkelin Palloilijoiden Ykkösessä pelaava edustusjoukkue vahvisti puolustustaan, kun 23-vuotias Jarkko Heimonen siirtyy joukkueeseen. MP:llä on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta ja seura lupailee tiedottavansä tällä viikolla vielä yhdestä uudesta sopimuksesta.

Heimonen on pelannut kaksi edellistä kautta EIF:ssä Ykköstä. Mikkeli on Heimoselle ennestään tuttu kaupunki, sillä hän pelasi kaudella 2019 Kakkosta Mikkelin Pallo-Kissoissa. Vauhdikas ja kovaotteinen Heimonen palaa Mikkeliin innokkaana.

– Todella hyvin mielin tulen Mikkeliin. Täällä on tuttu valmentaja, joka on juuri sellainen, jota toivoin. Paso pystyy antaa paljon hyviä oppeja entisenä puolustajana, sanoo Heimonen MP:n tiedotteessa.

– Tavoitteena on henkilökohtaisesti pelata hyvä ja ehjä kausi ja joukkueena lähdetään voittamaan jokaista peliä.

Päävalmentaja Juha Pasoja tietää tarkasti, millainen pelaaja Jarkko Heimonen on.

– Jake on minulle tuttu pelaaja jo JJK:n ajoilta ja paljon tuli seurattua hänen kehitystään myös junioreissa. Hän on löytänyt paikkansa laitapuolustajana ja kuului EIF:n vakiokalustoon kahdella edellisellä kaudella, toteaa Pasoja.

– Hän omaa kokemusta Ykkösen peleistä ja on hyvä johtajatyyppi meidän takalinjoillemme. Hän pelaa kaikki tilanteet loppuun asti ja täten on ilkeä pelaaja vastustajana. Onneksi saatiin Jake Mikkeliin ja tuomaan oikeanlaista särmää meidän joukkueeseemme.