Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Norjalainen Vaillance Nihorimbere on MP:n uusin sopimuspelaaja

22-vuotias Nihorimbere on monikäyttöinen puolustuspään pelaaja.

Mikkelin Palloilijoiden testijaksolla jo ennen joulua ollut norjalainen Vaillance Nihorimbere on joukkueen 21. sopimuspelaaja.

22-vuotias puolustaja siirtyi kesken viime kauden Hämeenlinnaan HJS:ään, missä hän pelasi Kakkosta. Sitä ennen hän on pelannut Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla IFK Luleåssa sekä Norjan ensimmäisessä divisioonassa pelaavan Raufoss IL:n organisaatiossa.

Nihorimbere pelasi Go on -cupin finaalissa KuPSia vastaan täydet minuutit topparina. Lisäksi Nihorimbere pelasi lauantaina täydet minuutit Komeettoja vastan.

Urheilullinen ja hyvin peliä avaava Nihorimbere haluaa kehittyä, ja MP on hänen mielestään hyvä askel uralla.

– Mikkeli vaikuttaa hyvältä paikalta pelata, ja täällä meillä on nuori ja nälkäinen joukkue, joka haluaa kehittyä ja pelaajat haluavat urallaan eteenpäin, kertoo Nihorimbere MP:n tiedotteessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa tyytyväisenä monikäyttöisen puolustuspään pelaajan joukkueeseensa.

– Vai kävi näytillä Go on cupissa ja vakuutti urheilullisuudellaan sekä hyvällä pallonhallinnalla. Vai on tullut hakemaan nostetta uralleen Suomesta ja on erittäin motivoitunut kehittymään pelaajana, kertoo Pasoja.

– Tämä juoksuvoimainen norjalainen tulee olemaan hyvä lisä meidän puolustuslinjaamme, kun hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä.