Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SaiPa katkaisi tappioputkensa ja venytti Ässien vastaavaa – Porissa nähtiin maalijuhlat

SaiPa katkaisi tappioputkensa miesten jääkiekkoliigassa Ässien kustannuksella ja hylkäsi viimeisen sijan ainakin hetkeksi. SaiPa nappasi maalijuhlasta 6–5-vierasvoiton.

Häntäpään joukkueiden kohtaaminen ei ollut varsinaista puolustuksen juhlaa, vaikka puolustajista SaiPan Henri Hietala iski liigauransa kaksi ensimmäistä osumaa.

– Toinen maali ihmetytti jo minuakin. Molempiin sain pakkipariltani Nuutti Viitasalolta mainiot syötöt, ja liikettä oli hienosti maalilla. Tämä on meille tärkeä voitto. Varsinaista tuskaa en ole joukkueessa havainnut, mutta kaikkia harmittaa häviäminen, Hietala, 21, kertasi.

Hietalan lisäksi SaiPan nuorista kaksi maalia teki Roni Karvinen. Patapaitojen taistelun näkyvin hahmo oli 19-vuotias Kalle Myllymaa maalilla ja kolmella maalisyötöllään. Lisäksi hän otti osumaa kiekostakin.

– Kiekko tuli lappeellaan poskeen, mutta ei siinä käynyt mitään kummempaa. Häviäminen turhauttaa. Tämä oli kuitenkin vahva peli, ja uskalsin tässä liigapeleistäni eniten mennä omilla vahvuuksillani, Myllymaa totesi.

Ässien tappioputki venähti jo kahdeksaan otteluun.