Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puolustaja Jesse Kilpeläinen sopimukseen MP:n kanssa

Mikkelin Palloilijat hakee vielä yhtä hyökkääjää joukkueeseensa.

Puolustaja Jesse Kilpeläinen on Mikkelin Palloilijoiden 25:s sopimuspelaaja. 21-vuotias haukiputaalaisen HauPa:n kasvatti on ollut jo useamman viikon MP:n mukana. Hän pelasi lauantain voitokkaassa Ykköscupin avauksessa Pietarsaaressa vasempana puolustajana minuuttia vaille koko pelin ja syötti ottelun voittomaalin.

Kilpeläinen on pelannut kahdella edellisellä kaudella oululaisessa JS Herculeksessa 37 ottelua Kakkosen C-lohkossa ja tehnyt niissä kaksi maalia.

– Totta kai tulen hyvillä mielin Mikkeliin, ja siistiä saada sopimus testijakson päätteeksi. Täällä on kasassa kova ja nuori joukkue, johon on hienoa päästä mukaan. Odotan innolla ensimmäistä kautta Ykkösessä, kertoo Kilpeläinen MP:n tiedotteessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja vakuuttui Jesse Kilpeläisen taidoista ja osaamisesta testijakson aikana.

– Jesse kävi parikin jaksoa näytillä ja vakuutti valmennuksen otteillaan viime lauantain Jaro-pelissä sekä hyvällä asenteella harjoituksissa. Jessellä on palava halu kehittää itseään ja mitata itsestään paras taso, mihin urallaan etenee, hän sanoo tiedotteessa.

Kilpeläinen on Pasojan mukaan motivoitunut oppimaan ja tekemään töitä myös harjoitusten ulkopuolella.

– Jesse on fyysisesti hyvä puolustaja, joka pystyy tukemaan hyvin hyökkäyksiä laitapakin paikalta.

Pasoja on tyytyväinen joukkueen pelaajasopimustilanteeseen.

– Joukkueen rakennus alkaa olemaan sillä mallilla, että haemme enää hyökkääjää ja sitten rakennusurakka on valmis ainakin vähäksi aikaa.