Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuden pisteen viikonloppu hymyilytti KalPa-kapteeni Kiiskistä: "Viisi erää putkeen hienoa peliä"

KalPa jatkoi lauantaina siitä, mihin se jäi perjantain tuplakotiotteluiden avauksessa Oulun Kärppiä vastaan. Perjantaisen voiton jatkeeksi KalPa jätti nyt oululaisvieraansa kokonaan maaleitta vei pisteet selkeällä 4–0-voitolla.

Viikonlopun tuplapelit kääntyivät kuopiolaisille tyylipuhtaasti pistein 6–0, mikä paransi sen asemia viimeisen pudotuspelipaikan metsästyksessä.

– Kyllä tänään oli hieno esitys meiltä, ja koko viikonlopusta jäi hyvä mieli. Perjantaina oli huono alku, mutta sen jälkeen pelattiin viisi erää putkeen hienoa peliä, KalPan toisen maalin iskenyt kapteeni Tuomas Kiiskinen myhäili.

Kuopiolaisten leirissä on puhuttu paljon otteluiden huonoista aluista, mutta lauantaina siitä ei ollut tietoakaan. Venäläispuolustaja Nikita Pivtsakin (1+2) esitteli alkutahdit vajaan viiden minuutin pelin jälkeen, ja Kiiskisen ylivoimaosumalla KalPa karkasi ensimmäiselle erätauolle 2–0-johdossa.

Tehokas ylivoimapeli oli yksi KalPan aseista viikonlopun peleissä, sillä se iski neljä osumaa miesylivoimalla.

– On siitä paljon puhuttu, että kiekkoa toimitetaan maalille vähän enemmän. Nyt laitoin ranteet lukkoon ja ropellin sisään. Tarpeeksi äijiä maalille, niin kyllä se menee, Kiiskinen kertasi.