Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kevin Beugre vahvistaa MP:n hyökkäystä

Norsunluurannikon nuorisomaajoukkueessa pelannut Beugre on tehnyt MP:n kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja hyökkääjä Kevin Beugre ovat allekirjoittaneet vuoden pelaajasopimuksen.

29-vuotias Norsunluurannikon ja Norjan passin omistava hyökkääjä on ollut reilut pari viikkoa MP:n mukana ja pelannut Ykköscupissa SJK Akatemiaa ja KPV:tä vastaan, mutta avausmaali on vielä tekemättä. Beugre pelasi Ykköscupia myös Pepon riveissä ja teki maalinkin Gnistania vastaan 2–2 -tasapeliin päättyneessä ottelussa reilu kolme viikkoa sitten.

– Olen nopea hyökkääjä, joka tekee maaleja ja on hyvä pallon kanssa. Olen viihtynyt hyvin Suomessa ja Mikkelissä. Peli täällä on teknistä ja fyysistä, kertoo Beugre MP:n tiedotteessa.

– Haluan tuoda joukkueeseen kokemukseni, tehdä kovasti töitä sekä maaleja ja auttaa joukkuekavereitani olemaan parhaimmillaan.

Päävalmentaja Juha Pasoja uskoo, että Beugre tekee MP:n riveissä maaleja.

– Kevinin tilastot Norjasta on hyvät. Hän on onnistunut maalinteossa melkein joka toisessa pelissä. Kevin näytti harjoituksissa päivästä yksi lähtien terävän liikkeen sekä halun tehdä maaleja. Hän ymmärtää peliä hyvin ja pystyy pelaamaan myös selkä maaliin päin ja pitämään palloa vaikkei olekaan mikään target-jättiläinen, sanoo Pasoja.

– Hän tuo myös kokemuksen kautta hyvää johtamista ja ohjeitten antoa meidän nuorille pelaajillemme. Uskon Kevinin tuovan meille etsittyä hyökkäysvoimaa.

MP:llä on nyt kasassa 26 pelaajasopimusta.