Chelsea puolivälieriin cupissa, Abramovitshin ilmoitus seuran myynnistä nousi puheenaiheeksi: "Se on iso uutinen"

Jalkapallon Englannin FA-cupissa Chelsea kaatoi 5. kierroksen ottelussa sarjaporrasta alempana pelaavan Lutonin 3–2, kun tähtihyökkääjä Romelu Lukaku teki voittomaalin 78. minuutilla. Chelsea eteni voiton myötä puolivälieriin.

Ottelun päätyttyä iso puheenaihe oli lontoolaisseuran venäläisomistajan Roman Abramovitshin ilmoitus myydä seura.

– Kuulimme huhut. Tietysti joukkueen kokoontumisissa pelaajat puhuvat asiasta. Se on iso uutinen. Odotetaan ja katsotaan mitä tapahtuu ja toivotaan parasta. Lyhyellä aikavälillä ei tapahdu toivottavasti isoja muutoksia. Tämä on iso asia ja siitä puhutaan paljon. Yritämme keskittyä olennaiseen, mikä ei ole aina helppoa, Chelsean saksalainen päävalmentaja Thomas Tuchel sanoi ottelun jälkeen BBC:lle.

Abramovitsh on ilmoittanut, että hän aikoo lahjoittaa kaikki seuran myynnistä tulevat nettotulot hyväntekeväisyyssäätiölle, joka toimii Ukrainan sodan uhrien hyväksi. Abramovitsh on yksi Venäjän rikkaimmista ihmisistä ja hänellä uskotaan olevan läheiset suhteet Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin.

Abramovitsh osti Chelsean vuonna 2003.

Liverpool jatkoon Minaminon maaleilla

Sunnuntaina Chelsean liigacupin finaalissa voittanut Liverpool jatkaa yhä neljän mestaruuspokaalin jahtia, kun se kaatoi keskiviikkona FA-cupin 5. kierroksen ottelussa Teemu Pukin Norwichin 2–1. Liverpool johti ottelua tauolla 2–0 Takumi Minaminon maaleilla.

Norwich nousi toisella puoliajalla vielä maalin päähän, kun Lukas Rupp teki kavennuksen 76. minuutilla. Pukki pelasi ottelussa 61 minuuttia ja jäi maaleitta.

Liverpoolilla on vielä mahdollisuus voittaa tällä kaudella liigacupin lisäksi FA-cupin voitto, Valioliigan mestaruus ja Mestarien liigan voitto.

Keskiviikkoillan kolmannessa FA-cupin 5. kierroksen ottelussa Southampton voitti West Hamin 3–1.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka