Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Frida Karlsson palaa maailmancupiin Falunissa: "Haluan antaa keholleni mahdollisuuden"

Pekingin olympialaisissa uupunut ruotsalaishiihtäjä Frida Karlsson kilpailee jälleen maajoukkueen riveissä, kun maastohiihdon maailmancupin kausi päättyy loppuviikolla Ruotsin Falunissa. Karlsson kilpaili viimeksi Lahdessa runsas viikko sitten, vaikka myönsi Salpausselällä, ettei ollut palautunut olympialaisista.

– Oli ikävää jättää Holmenkollen väliin. En ole vielä siinä vireessä, jota toivon, mutta haluan antaa keholleni mahdollisuuden ennen kuin kausi on ohi, Karlsson kommentoi.

Perjantaina sprintillä alkavasta Falunin viikonlopusta tulikin kauden päätös, sillä Kansainvälinen hiihtoliitto FIS ei löytänyt Venäjän Tjumenille korvaavaa kisapaikkaa. Sprintin perään Falunissa hiihdetään lauantaina vapaan hiihtotavan matkat: miesten 15 ja naisten 10 kilometriä. Cup-kausi päättyy sunnuntaina sekaviestikokeiluihin, sillä ohjelmassa on sekajoukkuein hiihdettävä 4x5 kilometriä ja sekajoukkuein kilpailtava pariviesti.