Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ferrarilla kaksoisvoiton jälkeen täysimittainen etumatka Red Bulliin, mutta tallipomo toppuuttelee: "He ovat yhä suosikkeja"

Ferrari sai unelma-alun formula ykkösten kauteen sunnuntaina Bahrainissa, kun Charles Leclerc otti uransa kolmannen voiton ja Max Verstappenin keskeytys nosti Carlos Sainzin toiseksi. Kaksoisvoitto ja Red Bullin jääminen ilman pisteen pistettä ei saanut Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binottoa kuitenkaan paukuttelemaan henkseleitään: Binotton mukaan Red Bull on yhä suosikki ja Ferrarilta menee "ainakin neljä tai viisi" kisaa ennen kuin tallissa tiedetään, kamppaileeko se mestaruudesta.

– Muut tallit ovat hyvin, hyvin vahvoja. Ja he (Red Bull) osoittivat aika-ajoissa olevansa erittäin vahvoja. Heillä oli ehkä jotain luotettavuuspulmia, mutta muuten he olisivat olleet erittäin nopeita. He ovat yhä suosikkeja, Binotto sanoi F1:n sivustolla tiistaina.

– Me voimme vain tehdä parhaamme. Jeddahissa (Saudi-Arabian gp:ssä ensi viikonloppuna) kaikki voi olla ihan toisin ja luulen, että meidän on odotettava ainakin neljä tai viisi kisaa voidaksemme arvioida, missä me menemme (mestaruuskamppailun suhteen). Autossa on potentiaalia, mutta sitä on kehitettävä.