Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MP sopimukseen tutun pelaajan kanssa – Antti-Pekka Kesonen palaa joukkueen keskikentälle

Kesonen palaa Mikkeliin yhden Atlantiksessa vietetyn kauden jälkeen.

Mikkelin Palloilijat täydensi joukkuettaan keskikenttäpelaaja Antti-Pekka Kesosella.

28-vuotias Kesonen on tuttu pelaaja MP:ssä sekä Mikkelissä, sillä MP:ssä Kesonen on pelannut neljänä kautena 2014–2017 ja Pallo-Kissoissa kolmena kautena 2018–2020 Kakkosta. Viime kaudella hän pelasi Atlantiksessa Kakkosta. Kesonen on ollut reilun viikon MP:n mukana ja pelannut kolmessa harjoitusottelussa. Nyt hän palaa innokkaana pelihaluja uhkuen tuttuun ympäristöön.

– Tosi hyvillä mielin palaan seuraan ja Mikkeliin. Olen kokenut jo parin viime kauden aikana olevani valmis pelaamaan korkeammalla sarjatasolla ja hienoa, että se konkretisoituu nyt tutussa ympäristössä, kertoo Kesonen MP:n tiedotteessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa tyytyväisenä kokeneen Kesosen joukkueeseensa.

– A-P tuo leveyttä ja kilpailua meidän keskikentällemme. Keskikentällä pelaajat joutuvat tekemään paljon töitä ja aina on muutama pelaaja pois vahvuudesta, joten saadaan A-P:sta hyvä vahvistus rosteriimme.

– Hän on mikkeliläisille tuttu pelaaja, joka on pallovarma ja urheilullinen sekä omaa hyvät perustaidot. A-P on valmentajalle unelmapelaaja, sillä tietää mitä saa, kun hänet laittaa kentälle.