Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukurit otti voiton – ratkaisu siirtyy Mikkeliin

Jukurien Karolus Kaarlehto ensimmäistä kertaa torjuntatöissä pudotuspeleissä.

20.54

KooKoo kaventaa 1–2 -lukemat 16 sekuntia ennen loppuvihellystä Heikki Liedeksen ilmaosumalla. KooKoo saa vielä aloituksen Jukurien päätyyn vielä 11 sekuntia ennen loppua, mutta Jukurit siirtää ratkaisun Mikkeliin 1–2 -lukemiin.

20.50

KooKoo painostaa, mutta Kaarlehto pitää maaliaan puhtaana. Patrik Puistola ehtii ensimmäisen päätykiekkoon ja viimeistelee tyhjään maaliin. Tilanne 0–2, minuutti aikaa jäljellä.

20.48

Kolme minuuttia ottelua jäljellä. KooKoo ottaa maalivahdin pois ja hakee tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Jukurit johtaa 0–1.

20.30

Jukurit siirtyy johtoon Oliver Larsenin laukauksella. Kolmas erä on puolivälissä ja tilanne on 0–1. Larsen laukoo siniviivalta ja Aatu Räty maskimiehenä maalilla. Larsenin maaliin syöttöpisteet merkataan Petrus Palmulle ja Pekka Jormakalle.

20.15

Kolmas erä käynnissä Kouvolassa. Avausmaalin merkitys ottelussa on valtava. Tilanne 0–0.

19.57

Kaksi erää Kouvolassa pelattu ja maalit ovat tiukassa. KooKoo sai erän loppua kohti otetta ottelusta. Jukureilla puolestaan oli vaikeuksia päästä tarpeeksi lähelle Malikin maalia. Jukurien Kaarlehto joutui torjuntatöihin 12 kertaa ja Malik 11 kertaa. Tilanne 0–0 toisella erätauolla.

19.45

Jukurit selvittää alivoimansa. Tilanne 0–0.

19.39

Toinen erä on yli puolenvälin eikä maaleja Kouvolassa vielä nähty. Jukurien Patrik Puistola saa vierasjoukkueen ensimmäisen rangaistuksen. Tilanne 0–0.

19.30

Toinen erä käynnistyy jälleen tasaisena. KooKoolla huippupaikka Jukurien maalilla, mutta Kaarlehto ja puolustaja Niclas Lundgren pitävät Jukurien maalin vielä puhtaana. Tilanne 0–0.

19.04

Tasainen avauserä kuudennessa puolivälieräottelussa päättyy maalittomana. KooKoon Nick Malik torjui erässä 9 kertaa ja Jukurien Karolus Kaarlehto 7 kertaa.

18.51

Ottelun ensimmäinen tilastomerkintä on KooKoon Joose Antosen jäähy koukkaamisesta. Linus Nässenin veto jäi Jukurien ainoaksi ylivoimalla. KooKoolla ei ollut vaikeuksia selvittää alivoimaansa. Tilanne 0–0.

18.47

Jukurien vahvan alun jälkeen ottelu on tasaantunut. Tilanne 0–0.

18.39

Jukurit aloittaa vahvasti ja Petrus Palmu pääsee jo kokeilemaan KooKoon maalivahti Nick Malikin virettä. Tilanne 0–0.

KooKoo johtaa ottelusarjaa 3–2 -lukemin ja etenee voitolla välieriin. Jos Jukurit voittaa illan ottelun, ratkaisu siirtyy seitsemänteen otteluun, joka pelataan keskiviikkona Mikkelissä.

Jukurien maalilla pelaa ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä torjuntavuoron saava Karolus Kaarlehto.

Lisäksi Jukurien hyökkäykseen on tehty yksi muutos, kun Markus Oden korvaa nelosketjun laidassa Kirill Maksimovin. Jukurien seitsemäs puolustaja on tällä kertaa Joni Jurmo.

Ottelu alkaa kello 18.30.