Helsinki Rockettes johtaa muodostelmaluistelun MM-kilpailuja lyhytohjelman jälkeen

Helsinki Rockettes johtaa lyhytohjelmien jälkeen muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskilpailuja, jotka alkoivat eilen Hamiltonissa Kanadassa. Rockettes saavutti suorituksestaan huippupisteet 82,76.

Marigold IceUnity on neljäntenä tuloksella 77,48, joka jätti sen vain 0,17 pisteen päähän lyhytohjelmakilpailun kolmannesta sijasta.

Toisena, tiukasti johtopaikkaa pitävän suomalaisjoukkueen tuntumassa, on Kanadan Les Supremes pistein 81,51 ja kolmantena myös kotikisojaan luisteleva Nexxice 77,65 pisteellä. Molemmat joukkueet onnistuivat lyhytohjelmissaan virheittä.

Helsinki Rockettes jatkoi lyhytohjelmallaan voittoisaa kauttaan. Joukkueen onnistunut veto naisellisesta Femme Fatale -ohjelmasta toi johtotuloksen niin teknisistä pisteistä kuin esittämisen komponenteistakin. Joukkue lähtee vapaaohjelmien päivään taskussaan lyhytohjelmakilpailun kultaiset pikkumitalit.

Valmentaja Kaisa Arrateig totesi lyhytohjelmapäivän tunnelman olleen aivan mahtava.

– Jäällä oli aivan huikea Helsinki Rockettes. Koska joukkue onnistui tekemään tarkkaa työtä, saimme kaikki tekniset tasot läpi. Vaati keskittymistä, että saimme elementit mahtumaan kapeammalle kentälle, Arrateig kertoi tiedotteessa.

Arvokisatauko jännitti

Helsinki Rockettesin kapteenit Nona Vihma ja Petra Viitanen kertoivat, ettei joukkueen kisaharjoitus ennen kilpailua ollut ihan sellainen kuin toivottiin.

– Kisaan lähdimme kuitenkin hyvillä mielin, vaikka vähän jännittikin, koska arvokisoihin ei ole päästy pitkään aikaan.Vihma ja Viitanen painottivat.

Marigold IceUnityn herkkä ohjelma Nordic Spirit soljui elementistä toiseen kauniisti ilman näkyviä virheitä.

MM-kisat jatkuvat tänään illalla vapaaohjelmilla kello 20.40 Suomen aikaa. Molemmat suomalaisjoukkueet luistelevat kisan päättävässä kuumassa ryhmässä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka