Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Piitulainen jatkaa Jukureissa – "Pettymys jätti nälkää niin henkilökohtaisesti kuin joukkueelle"

Jukurien riveissä kuusi kautta pelannut luottohyökkääjä teki vuoden jatkosopimuksen.

Mikkelin Jukurit julkaisi maanantaina Jesper Piitulaisen vuoden jatkosopimuksen. Huhut olivat viemässä Piitulaista jo kauden jälkeen muualle, mutta Jukureita koko Liiga-taipaleen ajan edustanut Piitulainen jatkaa seurassa vielä ainakin ensi vuoden.

Piitulainen on kuulunut kaikkien kuuden kauden ajan Jukurien joukkueen kapteenistoon.

Jukurien kehityspäällikön Mikko Hakkaraisen mukaan Piitulaisen jatkosopimus tuo jatkuvuutta liigajoukkueen kivijalkaan.

– Jesper on ehdottomasti sellainen johtava pelaaja, jota jokainen joukkue tarvitsee. Hän pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa ja on sen myötä erittäin tärkeä pala joukkueessa, Hakkarainen iloitsee Jukurien tiedotteessa.

Jatko Jukureissa oli Mikkeliin kotiutuneelle Piitulaiselle ykkösvaihtoehto.

– Kauden jälkeen piti hetki vetää henkeä, sillä olihan loppu karvas pettymys. Se kuitenkin jätti nälkää itselle, joten oli helppo hypätä neuvottelupöytään Jukurien kanssa. Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen ja saamme ensi kaudella mahdollisuuden parantaa.

– Meille on rakentumassa ensi kaudelle jälleen erittäin kilpailukykyinen joukkue. Pettymys jätti nälkää niin henkilökohtaisesti kuin joukkueelle. Lähdemme varmasti parantamaan tulosta. Pääsimme kuluneella kaudella maistamaan pleijaritunnelmaa, mutta vielä emme olleet valmiita jatkamaan seuraavalle tasolle. Se onkin hyvä porkkana ensi kaudelle.

Piitulainen on pelannut kaikkiaan 493 Liigan runkosarjaottelua tehoin 83+119 ja on edustanut Jukurien lisäksi SaiPaa ja Lukkoa.

Lue lisää: "Tämä on uniikki poikaporukka" – Jesper Piitulainen on sopeutunut uuteen puolustavampaan rooliinsa Jukureissa