Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MP:n joukkueessa muutoksia: Valdrin Azemin sopimus purettu, Stephen Obeng mukaan puolustukseen

27-vuotias Obeng tuo vaihtoehtoja MP:n kokoonpanoon.

Mikkelin Palloilijat teki vielä ennen 30. huhtikuuta sulkeutuvaa siirtoikkunaa yhden siirron, kun puolustaja Stephen Obeng liittyi joukkueen vahvuuteen kuluvan kauden mittaisella pelaajasopimuksella. Keskikenttäpelaaja Valdrin Azemi ja MP ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen

27-vuotias Obeng on ollut MP:n mukana jo muutaman viikon ja pelasi SavUn riveissä yhden harjoitusottelun.

Alkuvuodesta Obeng oli näytillä Italiassa, mutta lopullinen sopimus jäi tekemättä. Edellisen kerran Obeng pelasi Ykköstä vuonna 2020 MyPan riveissä.

– Täällä meillä on erinomaiset olosuhteet sekä ammattimaisia henkilöitä jengissä. Kaupungista olen saanut yllättävän positiivisen kuvan. Kaunis yhdistelmä luonnon ja kaupungin välillä sekä kätevästi löytyy kaikki palvelut, kertoo Obeng MP:n tiedotteessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen, kun sai alakertaan lisää vaihtoehtoja.

– Stephen tuli vahvistamaan meidän toppariosastoamme siirtoikkunan viime hetkillä. Hän on isokokoinen pelaaja, joka on nopea ja puolustaa aggressiivisesti.

– Hän tuo vaihtoehtoja meidän kokoonpanoomme ja on hyvä lisä myös, kun kesällä pelaajia lähtee armeijan harmaisiin. Stephen on myös harjoituksissa osoittanut johtavan pelaajan ominaisuuksia pelin ohjauksellaan ja kuuluvalla puheellaan.

MP pelaa kauden toisen ottelunsa Ykkösessä lauantaina, kun se matkustaa sarjanousija PIF:n vieraaksi Paraisille. Kauden avausottelussa MP kärsi 3–2-tappion KPV:n vieraana.