Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jukureihin odotettu vahvistus KalPasta – Miikka Pitkäselle kahden vuoden sopimus

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kaavailee Pitkästä keskushyökkääjän rooliin.

Mikkelin Jukurit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen KalPasta siirtyvän Miikka Pitkäsen kanssa. Hyökkääjänä pelaava Pitkänen teki läpimurtonsa Liigaan kaudella 2017–2018. Viimeiset kolme kautta Pitkänen on edustanut kasvattajaseuraansa KalPaa.

Pitkäsellä on tilillään 349 Liigan runkosarjaottelua, ja noissa on syntynyt 70+109 tehopistettä.

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kuvailee Pitkästä Jukurien tiedotteessa monipuoliseksi hyökkääjäksi, joka tuo taitoa erityisesti ylivoimapeliin. Pitkäselle on ensi kaudeksi kaavailtu lähtökohtaisesti sentterin roolia.

– Miikka on yksi Liigan taitavimmista ja ratkaisuvoimaisimmista pelaajista, joten on hienoa päästä hänen kanssaan kaksivuotiseen sopimukseen. Uskomme, että hän pystyy ottamaan juuri Jukureissa seuraavat stepit omalla urallaan, sanoo Hakkarainen.

26-vuotias Pitkänen suuntaa Jukureihin intoa täynnä.

– Haluan päästä takaisin samalle tasolle kuin mitä olin KooKoon vuosina. Keskushyökkääjänä saan pelata vahvuuksillani, Pitkänen iloitsee Jukurien tiedotteessa.

– Omat vahvuuteni ovat hyökkäyspäässä, ja ne näkyvät tehoina ja tietynlaisena oveluutena. Pyrin tekemään myös ketjukavereista aina parempia. Tavoitteenani on löytää tasaisuus. Viime kausina on ollut hyviä ja vaikeampia hetkiä. Nyt haluan olla jokaisessa pelissä paras mahdollinen versio itsestäni.

Jukurit on tullut viime kausina Pitkäselle hyvin tutuksi vastustajan riveissä. Pitkänen kuvailee varsinkin kuluneen kauden Jukureita todella vaikeaksi vastustajaksi.

– Me emme saaneet mitään helpolla, ja sitä pyritään jatkamaan. Ja tietenkin tavoite on mennä pleijareissa pidemmälle kuin kuluneella kaudella.